KALİTE VE LEZZETİYLE FARK YARATIYOR

YEREL 19.04.2022 13:04:02 0
KALİTE VE LEZZETİYLE FARK YARATIYOR

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar sofralarının vazgeçilmezi olan çeşit çeşit tatlılar tezgâhları süslüyor. Gazipaşa’da açtığı işletmesiyle şeffaf bir ortamda vatandaşlara hizmet veren Börek King isimli işletmenin sahibi Serdal Yaldır, “Bu Ramazan’da ve bayramda tatlılarınızı bizden alın ve farkı görün” diyerek, ilçe halkını iş yerine davet etti.

 

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte tatlıya olan ilginin arttığını dile getiren Börek King işletme sahibi Serdal Yaldır, “Ramazan ayının gelmesiyle beraber tatlıya olan ilgi arttı. Ama her şey gibi tatlı fiyatlarında da artış oldu. Şekere zam geldi ancak herkes yiyebilsin diye biz zam uygulamadık. Sonuçta vatandaşın da bir alma gücü var. Bu bayram hiç zam yapmayacağız dedik ve söylediğimiz gibi zam uygulamadık. Ramazan dolayısıyla vatandaşların yanı sıra yemek firmaları da tatlı siparişi veriyor ve bu da işlerimizin hareketli olmasını sağlıyor. Tabi bu duruma Ramazan’ın çok etkisi var. Ramazan Ayı sofralarının vazgeçilmezi tatlılar olduğu için hemen hemen herkes sofrasına az da olsa tatlı koymak istiyor. Fiyatlar arttı ama biz kalitemizi hiçbir zaman düşürmedik. Kar marjımız düştü ancak biz kaliteyi seçtik. Asla da kaliteden ödün vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

GAZİPAŞA’DA İLKİ YAŞADIK

 

Gazipaşa’da açmış olduğu işletme ile bir ilke imza attığını dile getiren Yaldır, “Burada herkesin görebileceği şeffaf bir ortamda çalışıyoruz.  Herkes işletmemizin içerisini ve nasıl çalıştığımızı görebiliyor. Açtığımız günden beri hedefimiz hijyen ve kalite. Ne olursa olsun kesinlikle bundan ödün vermeyeceğiz. Burada hazırladığımız ürünlerimiz tamamen kaynatma şekerden yapılıyor ve bu yüzden çok ilgi çekiyor. Bu sayede insanların takdirini ve beğenisini kazanıyorum. Gazipaşa’da kendimize bir marka, bir isim oluşturduk. Tüm Gazipaşa halkını bekliyorum. Bu bayramda tatlılarınızı bizden alın ve farkı görün. Şimdiden afiyet olsun” dedi.