EN ANLAMLI İFTAR

GÜNCEL 18.04.2022 10:11:13 0
EN ANLAMLI İFTAR

Gazipaşa’da yaşayan yetim ve öksüz çocuklarla hayatta kalan yakınları, Gazipaşa Kaymakamlığı  tarafından düzenlenen iftarda Kaymakam Orhan Altun ve ailesi bir araya geldi. Cumartesi akşamı Cebeli Restaurant’ta düzenlenen iftar programında Kaymakam Orhan Altun ve ailesine; Gazipaşa Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça eşlik etti. İftar programına katılan çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Altun, hem ailelerle hem de çocuklarla tek tek sohbet etti.

 

“DUALAR EDİLDİ ORUÇLAR AÇILDI”

 

Konuya ilişkin Gazipaşa Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sayın Kaymakamımız Orhan Altun ve ailesi, iftar yemeğinde devletimize emanet edilen, devletimizin desteklediği çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Kaymakamlık tarafından Cebeli Restaurant’da düzenlenen iftar programında, dualar edilerek, oruç açılıp, iftar yapıldı. Kaymakam Orhan Altun, iftar programına çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi” denildi.

 

“BU İFTAR ÇOK FARKLI VE ÖNEMLİ”

 

Düzenlenen iftar programıyla ilgili konuşan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, 15 gündür iftar programları düzenlediklerini ancak bu iftarın çok farklı ve önemli olduğunu söyledi. Ramazan’ın toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, hoşgörünün güçlendiği bir ay olduğunu aktaran Altun, 'Ramazan ayının manevi ruhuna uygun olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz' dedi.