Tarih: 14.04.2022 23:55

GÖNÜL SOFRASI DOLDU TAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, MHP tarafından düzenlenen iftar büyük ilgi gördü. Yoğun katılımla gönül sofrasına dönüşen iftarda, yaklaşık 3 bin kişi aynı anda iftar yaptı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği düzenledi.  Gazipaşa Fuar Alanı’nda düzenlenen iftar yemeğine partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, MHP Meclis Üyeleri Avni Atay, Murat Özgen, Adem Uludağ ve Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü’nün ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, MHP Antalya 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun,  İlçe Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, MYK Üyesi İlknur Fidan, Alanya MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AKP İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetimi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, meclis üyeleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri,  muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. iftar öncesi Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi. Katılım sağlayan binlerce kişi ezanın okunmasıyla birlikte iftar açtı. Yoğun katılımla gönül sofrasına dönüşen iftar yemeğinde, yaklaşık 3 bin kişi aynı anda iftar yaptı.

 

TERZİ, “HEPİNİZİN AYAĞINA SAĞLIK”

 

İftar programının ardından Gazipaşa Fuar Alanı’nda bulunan vatandaşlara hitap eden MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Ramazan ayının bereketini, kalabalık bir iftar sofrasında paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Terzi, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu beraat olan; birlik, beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı mübarek Ramazan ayında sizlerle bir araya gelip, sizlerle beraber aynı sofrada buluşmak istedik. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizin ayağına sağlık, Allah razı olsun” dedi ve sözü MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun’a bıraktı.

 

DURGUN, “GAZİPAŞA’DA OLMAK MUTLULUK VERİYOR”

 

Gazipaşa’da, Gazipaşalılarla iftar sofrasında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, “Ramazan ayı milletimizin en önemli hasretleri olan dayanışma, yardımlaşma, cömertlik, merhamet ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Bu iftar sofralarında inşa ettiğimiz manevi köprülerle kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkimdir. Her Ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini de düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır. Yüce dinimizin bize emrettiği ecdadımızın yön gösterdiği gibi imanlı olmanın hazzını birlikte yaşamaktır bu Ramazan günleri. Cenabı Allah’tan birlik, dirlik ve beraberlik duygularımızın daim olmasını, mübarek Ramazan günlerini hepimiz için bir muhasebe görevi olmasını temenni ediyorum. Rabbim, mükâfatını yalnızca kendisinden beklediğimiz oruç ibadetlerimizi kabul, dualarımızı makbul eylesin.

 

“HUZUR DOLU GÜNLERİMİZ OLSUN”

 

Ramazan Ayı’nın bereketinin ve bolluğunun İslam âleminin, Türk milletinin, bütün dünya mazlumlarının siz kıymetli misafirlerimizin ve ailelerinin üzerinde olmasını Cenabı Allah’tan niyaz eder, davetimize teşriflerinizden dolayı şükranlarımı sunarım. Sözlerime son verirken kurulmuş olan bu iftar sofrası münasebetiyle, Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi ve İlçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım başta olmak üzere emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma ve siz değerleri misafirlerimize teşekkürlerimi sunar, hayırlı sağlıklı, huzur dolu günler dilerim. Sağ olun var olun.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —