DUYMAYAN KALMASIN!

SAĞLIK 14.04.2022 23:51:36 0
DUYMAYAN KALMASIN!

Gazipaşalı Uzman Odyolog Şerife Özel önderliğinde açılan Özduy İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, Gazipaşa’da resmi olarak hizmet vermeye başladı.

 

Açılışa özel İşitme cihazlarında ve işitme cihazları pillerinde %30 indirim olduğunu söyleyen Odyolog Şerife Özel, “İşitme cihazı her hastaya ayrı şekilde özel olarak ayarlanması gereken ve kullanım sürecinde uzman bir odyologla iletişim halinde kalınması gerekilen bir tedavi yöntemidir. Önemli olan işitme testinize uygun cihazlandırma yapılması ve daha sonrasında işitme cihazı merkezinden aldığınız hizmettir” dedi.

 

“HAYALİNİ KURDUĞU İŞLETMEYİ AÇTIM”

 

Hayalini kurduğu işletmeyi Gazipaşa’da açtığını dile getiren Özel, “4 yıl öğrenim hayatım boyunca birçok işitme merkezinde ve hastanelerde staj yaptım. Şimdi ise yıllardır hayalini kurduğum merkezimin açmanın gururunu yaşıyorum. Amacım hastalara ihtiyaç duydukları tüm hizmetleri tek çatı altında verebilmek. Bu yüzden Gazipaşa’daki hastalarımız için en iyisini yapmak zorundaydık” ifadelerini kullandı.

 

“HİZMET ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZI OFİSİMİZE BEKLİYORUZ”

 

Verdiği hizmetler hakkında bilgi veren Özel, “Uygulanan testlerin İşitme ve anlama seviyesinin güvenilir bir şekilde belirlenebilmesi için sessiz kabin eşliğinde ücretsiz detaylı odyometri (İşitme testi) yapıyoruz. İşitmenin değerlendirilmesi, gerçek kulak ölçümü(REM) ile ücretsiz işitme cihazı denemesi, oyun odyometrisi, tinnitus(kulak çınlaması), çocuklar için oyun alanları, işitme cihazı pili, kulak kalıbı-aksesuarları ve teknik servis hizmeti sunmak üzere sizleri Merkez Anadolu Lisesi karşısındaki ofisimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.