Tarih: 14.04.2022 14:40

AK PARTİ SALONA SIĞMADI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel ‘Vefa İftarı’, partililer tarafından büyük ilgi gördü. Bin 500 kişi için hazırlanan iftara katılmak için salona gelen yüzlerce konuk masalarda yer bulamadığı için geri döndü. Program’da konuşan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, geri dönen vatandaşlardan özür dileyerek, “Bunun telafisini en iyi şekilde yapacağız” dedi.

 

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda düzenlenen iftar programı, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt, AK Parti Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, MHP MYK üyesi Mustafa Aksoy, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, AK Parti önceki dönem ilçe başkanları, AK Parti ve MHP Meclis Üyeleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Yoğun vatandaş ilgisi nedeniyle salon doldu taştı.

 

“SALONUMUZU DOLDURAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

İftar öncesi şehitler ve gaziler için Kur’an-ı Kerim ile Mevlidi Şerif okundu. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açılarak hep birlikte iftar yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak düzenlemiş olduğumuz “Vefa İftarı” programımızı gerçekleştirdik. Dün olduğu gibi bugünde büyük bir aile olduğumuzu pekiştirdik. İftar programımıza ilgi gösteren, uzak-yakın demeyip salonumuzu dolduran herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca, salonun dolmasıyla dışarıda kalan vatandaşlarımız oldu. Onlardan özür diliyoruz. Bunun telafisini en iyi şekilde yapacağız. Gönül soframıza katılan Antalya İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş ve tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Bir olmak, iri olmak ve diri olmak ümidiyle başka programlarda buluşmak ümidiyle” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —