KIZILAY ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

GÜNCEL 14.04.2022 14:33:10 0
KIZILAY ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından ilçemize açılan Kızılay Gazipaşa Temsilciliği çalışmalarına hızlı başladı. Ramazan ayı dolayısıyla yoğun emek harcayan Kızılay gönüllüleri, Gazipaşa’da ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edip, ihtiyaçlarını karşılıyor. Kızılay, gıda yardımının yanında vatandaşlara nakdi yardımda da bulunuyor.

 

“VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

 

Gazipaşa’da Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Kızılay Gazipaşa Temsilcisi Uğur Bolat, “Türk Kızılay Derneği Gazipaşa Temsilciliği olarak göreve başladık. Kızılay Derneği Antalya Şubesinden Gazipaşa’ya; 50 koli gıda, 30 koli kıyma-kavurma ve 40 koli kıyafet geldi. Gazipaşa’ya gelen yardım kolilerini ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık. Yardımların Gazipaşa’ya ulaşmasında gösterdikleri gayret için şube yetkililerine teşekkür ediyoruz. Kızılay olarak Gazipaşa’da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMAK NİYETİNDEYİZ”

 

Yardımların, Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile koordineli bir şekilde, tespit edebilen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığını belirten Bolat, “Ayrıca dar gelirli 200 ailemize 500TL nakdi yardımda bulunulacağız. Devletimizin ve hayırseverlerin merhamet elini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak niyetindeyiz. Yaptığımız çalışmalarımızda, gönüllü Kızılay sevdalılarının büyük emeği oluyor. Hayırseverlerimize ve gönüllülerimize teşekkür eder, Gazipaşa halkına hayırlı Ramazanlar dilerim” şeklinde konuştu.