Tarih: 06.04.2022 01:04

ALGC İFTARDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Kleopatra Plajı'nın gözde mekanı Occo Beach Club&Lounge, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) tarafından verilen iftar davetine ev sahipliği yaptı.

 

ALGC (Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti), üyelerini ve Alanya protokolünü iftar davetinde ağırladı. Occo Beach Club&Lounge adlı şık mekânda önceki akşam gerçekleşen iftar buluşmasına ALGC Kurucu Başkanı Ferit Kesen ev sahipliği yaptı. Davete ALGC üyesi gazetecilerin yanı sıra, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu, Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Alanya Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı yöneticileri Alaaddin Işık ve Şükrü Cimrin, İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Barcın ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı TAV Genel Müdürü Yiğit Laçin de katıldılar.

 

BAŞKAN KESEN TEŞEKKÜR ETTİ

 

İftara katılan meslektaşlarına ve protokol üyelerine teşekkür eden ALGC Kurucu Başkanı Ferit Kesen, 'Davetimize katılan tüm meslektaşlarımıza ve protokol mensuplarımıza, ALGC Kurucular Kurulu adına teşekkürlerimi sunarım. Kutsal Ramazan ayımızın Alanyamıza ve ülkemize güzellikler, dünyaya barış getirmesini dileriz. Bu güzel iftar buluşmamıza ev sahipliği yapan Occo Beach Club&Lounge Ailesi'ne ve işletmeci Oscar Yavuz İlkan'a teşekkür ederim' dedi.

 

DİM: MÜKEMMEL EV SAHİPLİĞİ

 

KGK Genel Başkanı ve Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ALGC'ye teşekkür ederek 'Damlataş Occo Beach’te Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) üyeleri ve Alanya protokolüyle iftar yemeğinde bir araya geldik. Bu güzel etkinlik ve mükemmel ev sahipliği için başkan Ferit Kesen ve yönetimine teşekkür ederim' dedi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise şu ifadeleri kullandı: 'Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği iftar programına katıldık. Nazik davetleri nedeniyle Başkan Ferit Kesen ve dernek üyelerine teşekkür ederim. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin inşallah.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —