Tarih: 04.04.2022 23:26

KORUBAŞI İFTARDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Korubaşı Mahallesi Muhtarı Ömer Özel, düzenlediği iftar programında mahalle halkını bir araya getirdi. Korubaşı Mahallesi sakinlerini birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamında buluşturan iftar yemeği pazar günü Korubaşı İlköğretim Okulu bahçesinde yapıldı. Düzenlenen organizasyona, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü ve çok satıda vatandaş katıldı.

 

ORUÇLAR HEP BİRLİKTE AÇILDI

 

Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan ve iftar programına katılan imam hatiplerin Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, okutulan dualara hep birlikte amin denilmesiyle devam etti. İftar yemeğinde, okunan dualar ve ezanın ardından Korubaşı sakinleri, davetlilerle birlikte oruç açtı.

 

“ORUCUMUZU HEP BERABER SAMİMİ BİR ORTAMDA AÇTIK”

 

Ramazan ayında mahalle halkıyla bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Korubaşı Mahallesi Muhtarı Ömer Özel, “Böylesine anlamlı ve samimi bir iftar yemeğinde mahalle halkı ve değerli misafirlerimizle bir arada olmaktan son derece mutluyum. Mahalle halkıyla bir araya gelip, orucumuzu hep beraber samimi bir ortamda açtık. Yemeğimize yoğun bir katılım oldu. Davetimizi kırmayıp bizi iftar programımızda onurlandıran herkese sonsuz teşekkür ederim. Bu vesileyle, Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —