KARALAR’IN ŞAMPİYONU ORTAKÖY

SPOR 1.04.2022 14:04:58 0
KARALAR’IN ŞAMPİYONU ORTAKÖY

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Sokaklar Arası 4. Futbol Turnuvası sona erdi. Final müsabakasında Hüseyinli Spor’u 2-1 mağlup eden Ortaköy Spor, turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Sokaklar Arası 4. Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Ortaköy Spor oldu. Toplamda yedi takımın katıldığı futbol turnuvasında birlik, beraberlik ve sporun sağlık açısından önemine dikkat çekildi. İki ay süren turnuvada kıyasıya mücadeleler yaşandı. Şampiyon olmak için rakipleriyle mücadele eden takımlar, birlik beraberlik ve centilmenlikten ödün vermedi. Turnuvada, rakiplerini geride bırakarak finale çıkan Ortaköy Spor ve Hüseyinli Spor şampiyonluk mücadelesi verdi. Final maçında Hüseyinli Spor’u 2-1 mağlup eden Ortaköy Spor turnuvanın şampiyonu oldu.

 

TAKIMLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Final müsabakasının hemen ardından ödül töreni düzenlendi. Birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara madalya ve kupaları verildi. Düzenlenen ödül törenine, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Mahalle Muhtarı Latif Oktay, turnuvaya katılan takımlar ve Karalar halkı katıldı. Turnuvanın şampiyonu Ortaköy Spor’a kupasını, Belediye Başkanı Yılmaz verdi.

 

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

 

Düzenlenen futbol turnuvasıyla Karalar halkının birlik ve beraberliğinin pekiştiğini söyleyen Karalar Mahalle Muhtarı Latif Oktay, “Karalar Kalkınma ve Dayanışma Derneğinin Düzenlediği futbol turnuvası sona erdi.  Yaklaşık iki aylık süren zorlu mücadelelerin ardından turnuvaya katılan bütün takımlarımıza final heyecanını yaşadık. Finale yakışır şekilde mücadele eden Hüseyinli ve Ortaköy takımlarımıza teşekkür eder şampiyon olan Ortaköyü kutluyoruz. Final gecesine katılarak bizleri onure eden Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a ve CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir’e, organizasyon da emeği geçen Dernek Başkanı Mehmet Yaman’a, Dernek Başkan Yardımcımız Celil Şimşek’e ve yönetimimize teşekkür ederiz. Ve teşekkürün en büyüğünü, bu organizasyonu yağmur, çamur demeden birlikteliğimize güç katan desteklerini esirgemeyen Karalar Mahalle halkına ediyoruz” dedi.