GENEL SAĞLIK İŞ AYABAKAN’A EMANET

GÜNCEL 29.03.2022 13:16:38 0
GENEL SAĞLIK İŞ AYABAKAN’A EMANET

Gazipaşa’da, Genel Sağlık İş İlçe Temsilciliği Başkanlığı’na Aysun Yıldız Ayabakan görevlendirildi. Ekibiyle birlikte, Gazipaşa’da bulunan aile sağlığı merkezlerini ziyaret eden Ayabakan ve Genel Sağlık İş Gazipaşa Temsilciliği yöneticileri, Çobanlar Aile Sağlığı Merkezi ve Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli sağlık çalışanlarından destek istedi. Sağlık sektörünün sorunlarına karşı örgütlü mücadele verilebilmesi için sağlık çalışanlarını Genel Sağlık İş Sendikası’na davet eden Genel Sağlık İş Gazipaşa Temsilcisi Aysun Yıldız Ayabakan, örgütlü mücadelenin önemine dikkat çekti.

 

“BÜTÜN SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ ÖRGÜTLÜ MÜCADELEMİZE BEKLİYORUZ”

 

Genel Sağlık İş Gazipaşa Temsilciliği’nin genç ve dinamik yeni bir yönetime sahip olduğunu söyleyen Ayabakan, “Genel Sağlık İş Sendikası olarak, Gazipaşa'da genç ve dinamik yeni ilçe yönetimimizle birlikte aile sağlığı merkezlerimizde örgütlenmemiz devam etmektedir. Örgütlü mücadelemizde hakkımız olanı almak için yolumuza tüm hızıyla devam ediyoruz. Atatürk'ün başlattığı ulusal kamucu ve halkçı sendikacılık anlayışı ışığı doğrultusunda bütün sağlık emekçilerini örgütlü mücadelemize bekliyoruz” dedi.

 

İŞTE GENEL SAĞLIK İŞ GAZİPAŞA TEMSİLCİLİĞİ’NİN YENİ KADROSU

 

Genel Sağlık İş Gazipaşa Temsilciliği’nin yeni yönetiminde su isimler yer aldı: Genel Sağlık İş İlçe Temsilcilik Başkanı Aysun Yıldız Ayabakan, İlçe Temsilcilik Sekreteri Zahide Ermiş, İlçe Temsilcilik Mali Sekreteri Ali Timur, İlçe Temsilcilik Örgütlenme Sekreteri Cemile Yıldız, İlçe Temsilcilik Hukuk Sekreteri Ahmet Ayabakan, İlçe Temsilcilik Basın Yayın ve Eğitim Sekreteri Doğuş Kutucu, İlçe Temsilcilik Dış İlişkiler ve Bilişim Sekreteri Burhan Çetin, Gazipaşa Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcileri Zeynep Tuncer ve Emine Şaşmaz.