ARICILAR SANDIĞA GİTTİ

GÜNCEL 29.03.2022 13:07:27 0
ARICILAR SANDIĞA GİTTİ

Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Mart 2022 tarihinde Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı. Mevcut başkan Yücel Turan’ın yeninden başkan seçildiği genel kurulda, Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği Gazipaşa Temsilcisi Fatih Oktan, tekrar yönetime seçildi.

 

Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği’nin Olağan Genel Kurulu, saat 10.00’da açılış ve yoklama ile başladı. Divan heyetinin teşekkülü, saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden genel kurulda, birliğin denetim Kurulu, iktisadi işletme yönetim kurulu faaliyetleri ile bilanço, bütçe görüşülüp onaylandı.

 

OKTAN YENİDEN YÖNETİMDE

 

Yapılan seçimin ardından, mevcut başkan Yücel Turan yeniden başkan seçildi. Ayrıca genel kurulda; yönetim kurulu, denetleme kurulu ve merkez birliği delegelerinin seçimi de yapıldı. Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği Gazipaşa Temsilcisi Fatih Oktan, tekrar yönetime seçildi.

 

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

 

Genel kurulun ardından konuşma yapan Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkan Yücel Turan, “2022-2026 yılı Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği seçiminde güven tazeledik. Yönetime yeni katılan arkadaşlarla beraber görevimize en iyi şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı tüm arıcılarımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

“KIYMETLİ ÜYELERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM”

 

Genel kurulun ardından duygularını dile getiren Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Arı Yetiştiricileri Birliği Gazipaşa Temsilcisi Fatih Oktan, “Yönetim Kurulu Başkanımız Yücel Turan’la birlikte, bizlere bir kez daha yetki veren kıymetli üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.  Gazipaşa’dan Kaş’a, Gündoğmuş’tan Akseki’ye kadar özelikle gelip, değerli zamanlarını ayıran birlik üyelerimize iyi ki varsınız diyorum. Şahsım, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Turan adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27