TÜRK SAĞLIK SEN ÜYELERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

GÜNCEL 28.03.2022 00:01:13 0
TÜRK SAĞLIK SEN ÜYELERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilciliği, sendikaya üye sağlık çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya’nın ev sahipliğinde dün saat 10.00’da Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıya, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) İlçe Temsilcisi Birgül Özkan, Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Yakup Dağtekin, Türk Diyanet Vakıf Sen Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bahar, Türk Diyanet Vakıf Sen İlçe Temsilcisi Taner Kızılkaya, Türk Büro Sen İlçe Temsilcisi Muhammed Ali Demirel, sendikaya üye sağlık çalışanları ve aileleri katıldı. Sendika üyelerinin tanışması ve kaynaşması için düzenlenen kahvaltı organizasyonunda üyeler ve sendika yöneticileri fikir alışverişinde bulundu.

 

KAYA, KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplantıda konuşma yapan Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, “Vefakar, cefakar, gece gündüz demeden çalışan, çabalayan, üreten; vatan, millet, devlet, bayrak ve ezan sevdalısı, pandemi sürecinin isimsiz kahramanları olan Türk Sağlık Sen üyesi siz değerli sağlık çalışanı arkadaşlarım, geleceğimizin teminatı gençlerimiz, hanımefendiler, beyefendiler Türk Sağlık Sen İlçe Temsilciliğimiz tarafından organize edilen tanışma ve kaynaşma kahvaltısına hepiniz hoş geldiniz. “Haklı dava, güçlü sendika” sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda sizinle birlikte daha güçlüyüz ve siz varsanız bir kişi fazlayız. Hak arama mücadelesinin doğru adresi olan Türk Sağlık Sen’i tercih ettiğiniz için siz değerli üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Türk Sağlık Sen Antalya İl Başkanımız Turhan Turan Beyefendinin selamlarını da sizlere iletmek isterim. Bu kahvaltının düzenlenmesinde bizlere destek olan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Numan Terzi Beyefendiye huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Benden önceki dönemlerde ilçe temsilciliği yapmış olan sendikamızın bu günlere gelmesinde emekleri olan ve aramızda bulunan Meral Yenialp Hanımefendiye ve Ali Akman Beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca görevleri sırasında şehit olan sağlık çalışanı arkadaşlarımızı da anmak istiyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun inşallah. Tekrardan katılımlarız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantıda, Türk Sağlık Sen İş Yeri Temsilcileri’ni sendika üyeleri ile tanıştıran Kaya, Türk Sağlık Sen Gazipaşa Devlet Hastanesi İş Yeri Temsilcileri Ülkü Dalyanoğlu ve Meral Yenialp ve Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü İş Yeri Temsilcisi Cengiz Güleç’e teşekkür etti.