MUHTARLARDAN VALİ’YE ZİYARET

GÜNCEL 25.03.2022 01:46:35 0
MUHTARLARDAN VALİ’YE ZİYARET

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, yeni yönetimiyle birlikte Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette, Muhtarlar Derneği Antalya Şube Yönetimi’ne seçilen Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı da yer aldı.

 

Muhtarları makamında kabul eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Başkan Mustafa Yılmaz ve yeni yönetimini tebrik etti. Muhtarların taleplerini de dinleyen Vali Yazıcı, her muhtardan bulunduğu ilçe ve mahalleleri hakkında bilgi aldı. Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, “Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı'yı Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesi yeni yönetimi olarak makamında ziyaret ettik.  Sayın Valimiz yeni yönetim olarak bizi tebrik edip başarı diledi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bize karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı memnun kaldık.  Kendisine şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

 

“VALİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

 

Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı’yı Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcımız ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanımız Mustafa Yılmaz ile birlikte dernek yönetimi olarak makamında ziyaret ettik. Sayın Valimizle fikir alışverişinde bulunduk. Taleplerimizi kendisine ilettik Valimize gösterdiği yakın ilgi için çok teşekkür ederiz. Bizi en iyi şekilde ağırladı” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27