PARAMIZ GAZİPAŞA’DA KALSIN

GÜNCEL 23.03.2022 13:13:20 0
PARAMIZ GAZİPAŞA’DA KALSIN

Gazipaşa halkına, ‘Ramazan alışverişini yerli esnaftan yapın’ çağrısı yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sönmez, “Hem esnafımız kazansın hem de Gazipaşa’mızın parası Gazipaşa’da kalsın” dedi.

 

Gazipaşa’da yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle vatandaşları alışveriş heyecanı sardı. Ancak, gıda ürünlerine gelen zamlar ve Türk Lirası’nın değer kaybetmesi vatandaşların alım gücünü düşürdü. Ekonomik darboğazdan geçtiğimiz şu günlerde Ramazan alışverişi yapmayı düşünen Gazipaşalılar, cebine en uygun marketlerden alışveriş yapmayı tercih ediyor. Aynı şekilde, kurda yaşanan ani değişimler ve 2 yıldır süren koronavirüs salgını nedeniyle küçük esnaf da ciddi sıkıntı yaşıyor. Zincir marketler karşısında ayakta durma mücadelesi veren yerli esnaf, Ramazan alışverişini kurtarıcı simit olarak görüyor.

 

“PARAMIZ GAZİPAŞA’DA KALSIN”

 

Gazipaşa halkına, ‘Ramazan alışverişini yerli esnaftan yapın’ çağrısı yapan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Giyimden gıdaya, tatlıdan kuruyemişe kadar her sektörden esnaf ve sanatkarlarımız Ramazan ayına hazır. Ancak içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar nedeniyle yerli esnafımız zor günler geçiriyor. Bu zorlu günlerde esnafımızın ayakta kalabilmesi için hepimizin destek vermesi gerekiyor. Gazipaşa halkı olarak, Ramazan alışverişimizi yerli esnafımızdan yapalım. Hem esnafımız kazansın hem de Gazipaşa’mızın parası Gazipaşa’da kalsın” dedi.

 

“GAZİPAŞA EKONOMİSİNE CAN VERELİM”

 

Yerli esnafın her koşulda desteklenmesi gerektiğine değinen Başkan Sönmez, “Özel günler, bayramlar ve ramazan ayı, sayıları hızla artan AVM'lerle birlikte rekabet şansı hayli azalan esnaflarımız için büyük önem arz ediyor. Bu bağlamda esnaf ve sanatkarlarımızın, Ramazan alışverişlerinde tercih edilmesi çok önemli bir husus. Ramazan alışverişlerimizi yerli esnaftan yapıp, Gazipaşa ekonomisine can verelim” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27