YARIŞMANIN KAZANANLARI AÇIKLANDI

GÜNCEL 16.03.2022 10:59:49 0
YARIŞMANIN KAZANANLARI AÇIKLANDI

Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarafından, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasının sonuçları belli oldu.

 

Gazipaşa İlçe Müftülüğü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yarışmayı kazanan isimler duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre; “Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon yarışmasına katılan Begün Yıldırım, “Yüreklerde Mehmet Akif, Dillerde Hürriyet” başlıklı eseriyle birinci oldu. Asya Özçelik, “Mehmet Akif Ersoy ve Hürriyet” başlıklı kompozisyonuyla ikinci, “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşının Kabulü: 12 Mart” başlıklı yazısıyla Zümra Tural üçüncü oldu.

 

“Çanakkale Ruhu” temalı şiir yarışmasına katılan Taha Furkan Küçüktuncer, “Öyle Bir Harp Düşün” başlıklı şiiriyle birinci olmaya hak kazandı. “Bu Vatan Bizim” başlıklı şiiriyle yarışmaya katılan Fevzi Şahin ikinci, “Çanakkale Geçilmez” başlıklı şiirini kaleme alan Hasan Küçüktuncer ise üçüncü oldu.