TİYATRO TEMPO ÇOK SEVİLDİ

GÜNCEL 14.03.2022 13:03:39 0
TİYATRO TEMPO ÇOK SEVİLDİ

Gazipaşa’da, Oyuncu Aysel Özdemir ve Organizatör Bistin Kahraman Oğuz öncülüğünde Gazipaşa’ya gelen Tiyatro Tempo, sahnelediği Bencilin Bahçesi ve Sokrates’in Son Gecesi oyunlarıyla Gazipaşalıların beğenisini kazandı.

 

Alanya Belediye Tiyatrosu’nda 10 yıl görev yaptıktan sonra istifa eden ve tiyatrodaki tecrübesini Gazipaşa’ya taşıyan Oyuncu Aysel Özdemir, Organizatör Bistin Kahraman Oğuz’la birlikte Gazipaşa’da kültür ve sanat alanında yaptıkları çalışmalarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz ay içinde Gazipaşa Kerem Eser’i getiren ve ilçe halkına unutulmaz bir gösteri izletmenin gururunu yaşayan ikili, son olarak Tiyatro Tempo ekibini Gazipaşalı sanatseverlerle buluşturdu. Geçtiğimiz hafta içi Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenen Bencilin Bahçesi isimli çocuk oyunu ile Sokrates’in Son Gecesi isimli kukla oyunu, izleyenlerden tam not aldı.

 

BENCİLİN BAHÇESİ ÇOK BEĞENİLDİ

 

Gazipaşalı tiyatroseverler, ilk olarak Bencilin Bahçesi isimli çocuk oyununu izleme fırsatı buldu. Çocuklar ve ailelerden tam not alan Bencilin Bahçesi, verdiği mesajla hem öğretti hem de eğlendirdi. Çocukların ilgiyle takip ettiği oyun, çocuklar ve aileleri tarafından çok beğenildi.

 

SOKRATES’İN SON GECESİ BÜYÜLEDİ

 

Yine Tiyatro Tempo ekibi tarafından Gazipaşalı sanatseverler için sahnelenen Sokrates’in Son Gecesi isimli kukla oyunu, oyuncuların performansı ve sahne dekoruyla tiyatroseverleri adeta büyüledi. İzleyicilerin keyifle izlediği oyun, Gazipaşalı sanatseverlerden tam not aldı.

 

“BÖYLESİ İKİ ÖNEMLİ OYUNU GAZİPAŞA HALKI

İLE BULUŞTURDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

 

Gazipaşa halkına iki önemli oyun izletmekten mutluluk duyduğunu belirten Oyuncu Aysel Özdemir, “Tiyatro, insanlar için çok önemli bir öğreti türüdür. Böylesi iki önemli oyunu Gazipaşa halkı ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Oyunlarımıza ilgi gösteren tüm Gazipaşalılara teşekkür ederiz” dedi.

 

“YENİ OYUNLARIMIZ SEYİRCİ İLE BULUŞACAK”

 

Oyuncu Aysel Özdemir ile birlikte Gazipaşa halkına yeni oyunlar izletmeye devam edeceklerini belirten Organizatör Bistin Kahraman Uğuz ise, “Gazipaşa’nın tiyatro konusundaki eksikliğini tamamlamak için mücadele ediyoruz. Önümüzdeki süreçte, yeni oyunlarımızı seyircilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Gazipaşa halkını sanata doyuracağız. Tiyatroseverlerin ilgisinden çok memnunuz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27