MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN KONSER DAVETİ

GÜNCEL 14.03.2022 13:01:37 0
MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN KONSER DAVETİ

Gazipaşa Musiki Derneği, yarın akşam saat 20.00’de Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği (THM) ve Türk Sanat Müziği (TSM) konseri düzenleyecek. Koru Şefi Enes Yıldız ve Gazipaşa Musiki Derneği kursiyerleri tarafından verilecek olan konserde, Türk Halk ve Sanat Müziğinin birbirinden değerli eserleri seslendirilecek.

 

“GÖNÜLLERDE MUHABBET ATEŞİ YAKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Gazipaşa Musiki Derneği tarafından düzenlenecek konserin, müzik şölenine dönüşeceğini belirten Gazipaşa Musiki Derneği Başkanı İsmet Özalp, “İlçemizde, 2006 yılından bu yana her türlü enstrüman eğitimi veren Gazipaşa Musiki Derneği, pandemi ile birlikte evlerine mahkum olan halkımıza için kendi bünyesinde yetiştirdiği mahalli ses ve saz sanatçıları ile gönüllerde muhabbet ateşi yakmaya devam ediyor” dedi.

 

“BİZİM MİLLETİMİZ MÜZİĞİN VE EĞLENCENİN DE EN İYİSİNE LAYIK”

 

Şimdiye kadar alışılmışın dışında ayrı bir konseptle müzik sevenlerin karşısına çıkacaklarını bildiren Dernek Başkanı İsmet Özalp, Türk Sanat ve Türk Halk Müziğinden oluşan etkinliğin seyirciyle buluşturulacağını söyledi. “Bizim milletimiz, her şeyde olduğu gibi müziğin ve eğlencenin de en iyisine layık ve her türlü hazineyi bağrından çıkarmasını bilen bir millettir” diyen Özalp, “Koro Şefimiz Enes Yıldız da, kendi aramızdan dernek hamuru ile yoğrulmuş, enstrüman çalmaya derneğimizde başlayarak müzik öğretmenliği yaptıktan sonra yuvasına dönmüştür. Müzikal anlamda başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltip inanılmaz sahnelere imza atmaktadır” dedi.

 

ÖZALP HERKESİ DAVET ETTİ

 

15 Mart Salı günü yani yarın saat 20.00’de Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde Enes Yıldız'ın şefliğinde seyircisi ile buluşacaklarını belirten Gazipaşa Musiki Derneği Başkanı İsmet Özalp, Türk Sanat ve Türk Halk Müziği konserinde davetlilere inanılmaz bir gece yaşatacaklarını dile getirerek, “Müziğe gönül veren bütün dostlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.