Tarih: 14.03.2022 13:02

SATRANÇTA TURNUVA HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yılı kutlamaları kapsamında, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Satranç Turnuvası' düzenlendi. 2 gün süren ve büyük heyecana sahne olan turnuvada dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Kaymakam Altun tarafından verildi.

 

Gazipaşa’da, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla satranç turnuvası düzenlendi. Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen ve Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin sponsor olduğu satranç turnuvası, 12-13 mart tarihlerinde Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yılı kutlamaları kapsamında yapılan turnuvaya çok sayıda satranççı katıldı. 2 gün süren müsabakalar, hem öğrencilere hem de velilere heyecanlı anlar yaşattı.

 

Uzun süren turnuvanın ardından dereceye giren isimlere Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun tarafından hediyeleri takdim edildi. Dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik eden Kaymakam Altun, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —