TÜM GAZİPAŞALILARA KÜFÜR ETTİ

GÜNCEL 6.03.2022 15:01:10 0
TÜM GAZİPAŞALILARA KÜFÜR ETTİ

Gazipaşa’da yaşadığı öğrenilen kendini bilmez küfürbaz genç, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden ilçemizde yaşayan herkese küfür etti. 50 bin kişinin tamamına küfür eden o genç, yaptığı paylaşımla büyük tepki çekti. Savaş Emir Kaya ismiyle sosyal medya kullanan o genç, ettiği küfürlerin yanında, Gazipaşalılara etmediği hakaret kalmadı. Paylaştığı videoda başka biriyle konuştuğu anlaşılan o genç, “Olum ben Antalya Gazipaşa’dayım. Gazipaşa’nın 50 bin nüfusu var. 50 binin de……… Hepsi korkak, hepsi cahil, hepsi geri kafalı.  En iyisi Sakarya” ifadelerini kullandı.

 

ÖNCE KÜFÜR SONRA ÖZÜR

 

Gazipaşa halkına ağza alınmayacak küfürler savuran ve Gazipaşalılara hakaret eden o küfürbaz, gelen tepkiler üzerine özür diledi. Paylaştığı küfürlü videonun öylesine çekildiğini iddia edip resmen ilçe halkıyla dalga geçen küfürbaz, “Gazipaşa halkından özür dilerim. Bu öylesine çekilmiş bir videoydu. Ciddiyetle uzaktan yakından bir alakası yok. Yayan kişi sadece bir bölümünü yaymış. Tekrardan herkesten özür dilerim” dedi.

Savaş Emir Kaya ismiyle sosyal medya kullanan o gencin, kullandığı ismin gerçek ismi olup olmadığı bilinmiyor. 

O gencin, Gazipaşa halkına ettiği küfürlerin karşılıksız kalmamasını isteyen ilçe halkı, kolluk kuvvetlerini ve savcılığı göreve davet etti.