GÖRÜN ARTIK BU YOLU

YEREL 5.03.2022 12:11:12 0
GÖRÜN ARTIK BU YOLU

Gazipaşa’nın Karatepe Mahallesi’nde yağışlar nedeniyle bozulan yol, yaklaşık 2 aydır yapılmayı bekliyor. Mahalle sakinleri ile mahallede bulunan okulda görevli öğretmenlerin sıklıkla kullandığı o yol, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından resmen unutuldu. Yolların bir buçuk aydır bozuk olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, yetkilileri göreve davet etti.

 

HALK YÖNETİCİLERE TEPKİLİ

 

Yolun Büyükşehir tarafından unutulduğunu ifade eden Karatepe halkı, bozuk yolların kazalara davetiye çıkardığını belirterek, yoldan sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi’ni göreve davet etti. Gazipaşa’daki kamu-kurum amirleri ve siyasi parti temsilcilerinin bu yoldan bihaber olduğunu ifade eden halk, “Yaşadığımız yol sıkıntısı görmezden” geliniyor diyerek, Gazipaşa’nın yöneticilerine tepki gösterdiler.

 

ÖĞRETMENLER YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

 

Mahalle halkının dışında, bozuk yolu her gün kullanmak zorunda kalan Karatepe İlk/Ortaokulu öğretmenleri de yolun yapılacağı günü bekliyor. Ocak ayı içinde yağışlar nedeniyle heyelan oluşan yolda geçici önlemler alındığını belirten öğretmenler, yolun geçici değil kalıcı olarak yapılmasını bekliyor. Aylardır bozuk ve bir o kadar ürkütücü yolu kullanan öğretmenler de yetkilileri göreve çağırdı.