Tarih: 04.03.2022 10:04

DEV KAYALAR YOLU KAPATTI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’nın Kahyalar Mahallesi Haçbel mevkiinde yola düşen dev kayalar, D400 Karayolu’nu geçici olarak ulaşıma kapattı. Ekiplerin anında müdahale etmesiyle yol kısa sürede ulaşıma açıldı.

 

Gazipaşa’da, yola düşen dev kayalar, D400 Karayolu’nu ulaşıma kapadı. Olay, dün öğle saatlerinde Haçbel mevkiinden geçen D400 Karayolu’nun Alanya-Gazipaşa yönünde meydana geldi. Yoğun yağışlardan dolayı Gazipaşa isminin yazılı olduğu yamaçtan karayoluna dev kayalar düştü. Yolu kullanan sürücüler yolda uzun kuyruklar oluşturdu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi. Trafik ekipleri olası kazaların yaşanmaması için yolda önlem alırken, karayolları ekipleri ise yolda bulunan dev kayaları kaldırmak için çalışma başlattı. Yola düşen kayalar, yaklaşık bir saat süren çalışma sonucunda kaldırıldı. Geçici olarak trafiğe kapanan yol ise tamamen açıldı.

 

Öte yandan, göçüğün yaşandığı aynı noktada dün akşam saatlerde yeni bir göçük meydana geldi. Yola düşen kayalar ve çakıl parçaları trafiği durdurdu. Yol ekiplerin müdahalesiyle yeniden açıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —