ÜMRAN GÜLCAN’IN 'AY YILDIZ'I ÇOK BEĞENİLDİ

ÜMRAN GÜLCAN’IN

Ümran Gülcan’ın yeni şarkısı 'Ay Yıldız', YouTube ve tüm dijital platformlarda yayına girdi. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan o şarkı, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

 

Gazipaşa’nın sevilen ve beğenilen sanatçısı Ümran Gülcan yeni şarkısını çıkardı. MYD Müzik ve Film Yapım’ın üstlendiği klip çalışmasında başarılı bir performans sergileyen Ümran Gülcan’ın 'Ay Yıldız'ı, 2 Mart 2022 tarihi itibariyle YouTube ve tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başladı. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının aranjörlüğünü Ercüment Ekin, prodüktörlüğünü Ahmet Yıldızdoğan yaptı. Alanya ve stüdyo ortamında çekilen klibin yönetmenlik koltuğuna ise Pınar Yüksel oturdu.

 

“AY YILDIZ” ÇOK BEĞENİLDİ

 

Çarşamba günü tüm dijital platformlarda yayınlanan Ümran Gülcan’ın 'Ay Yıldız' şarkısı, dinleyenlerden büyük beğeni aldı. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan o şarkı, sosyal medyada çok paylaşıldı. Yeni şarkısı hakkında konuşan Ümran Gülcan, “Kendi kalemimden dökülen yeni çalışmamı, müzikseverlere ve dinleyicilerime emanet ediyorum. Güzel bir çalışma oldu. Çalışmamızda emeği olan; MYD Müzik ve Film Yapım ekibine, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Mustafa Yıldızoğan ağabeyime, yönetmenim Pınar Yüksel’e, klibimizin aranjörlüğünü yapan Ercüment Ekin’e, prodüktörümüz Ahmet Yıldızdoğan’a ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.