FEN LİSESİ BİLİM FUARI AÇIYOR

EĞİTİM 3.03.2022 11:06:58 0
FEN LİSESİ BİLİM FUARI AÇIYOR

Gazipaşa’da verdiği kaliteli eğitim ve öğretimle öğrencilerini geleceğe hazırlayan Gazipaşa Fen Lisesi, önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek gibi bir hedefi olan okul, kendi bünyesinde bilim fuarı açıyor. Gazipaşa Fen Lisesi Bilim Fuarı ismiyle açılacak olan fuar, 9-10 Mart tarihlerinde saat 10.00’da Gazipaşa Fen Lisesi’nde kapılarını açacak. 7’den 70’e herkesin katılabileceği bilim fuarında, insansız hava aracı (İHA), yapay zeka çalışmaları, yabancı dil, çevre ve iklim başta olmak üzere 25 proje sergilenecek.

 

“TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM”

 

9-10 Mart tarihlerinde Gazipaşa Fen Lisesi’nde yapılacak bilim fuarına ilçemiz okullarını ve Gazipaşa halkını davet eden Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör, “Gazipaşa Fen Lisesi Bilim Fuarı 9-10 Mart tarihlerinde kapılanı açıyor. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 25 proje, bilim fuarında sergilenecek. 2 gün sürecek bilim fuarımıza, ilçemizdeki okullarımızı ve Gazipaşa halkını davet ediyorum” dedi.

 

“AMACIMIZ GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRMEK”

 

Gazipaşa Fen Lisesi’nin geleceğe yönelik çalışmalar yaptığını dile getiren Müdür Güngör, “Bizler, okulumuzda geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek için mücadele ediyoruz. Çalışmalarımız da bu yönde devam ediyor. Okulumuzca açılacak bilim fuarımızın, öğrencilerimize artı değer katacağını düşünüyorum. Fuar için emek harcayan meslektaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.