İLÇEMİZİ FİNAL TEMSİL EDECEK

EĞİTİM 3.03.2022 11:04:54 0
İLÇEMİZİ FİNAL TEMSİL EDECEK

Gazipaşa Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi, AHENK Projesi kapsamında Gazipaşa’da liseler arasında düzenlenen münazara yarışmasında ilçe birincisi oldu. Zorlu rakipleri bir bir geride bırakan Final, Gazipaşa’yı Antalya’da düzenlenecek il yarışmasında temsil edecek.

 

Antalya Valiliği himayesinde Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hayata geçirilen Antalya’da Hedeflen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) projesi kapsamında Gazipaşa’da dün münazara yarışması yapıldı. Liseler arasında gerçekleştirilen yarışmayı Gazipaşa Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı. İlçe birincisi olan Final, Antalya’da düzenlenecek il yarışmasında Gazipaşa’yı temsil edecek.

 

KAYMAKAM ALTUN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

 

Gazipaşa Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, münazara yarışmasında birinci olan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden kaymakam Altun, öğrencilere hediye ve belge takdim etti. Öğrencileri medeni cesaretlerinden dolayı kutlayan Altun, Antalya’da yapılacak yarışmada öğrencilere başarı diledi.