Tarih: 02.03.2022 11:09

“AKP HALKLA DALGA GEÇİYOR”

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan elektrik tarifelerindeki yeni düzenlemeye tepki gösterdi. Yapılan zamlar karşısında uygulanan indirimin yetersiz olduğuna dikkat çeken Demir, “Bunlar halktan kepçeyle aldığını, çay kaşığıyla geri veriyorlar” dedi.

 

“AKP HALKIMIZLA DALGA GEÇİYOR”

 

AK Parti hükümetinin halkla dalga geçtiğini söyleyen Demir, “Elektriğe yüzde 128 oranında zam yaptılar. Şimdi de elektrikteki KDV oranını yüzde 8’e düşürdüler. AKP hükümetinin cebimizden kepçeyle alıp, çay kaşığı ile geri vermesini halay çekerek kutlayacağımızı zannedenler varsa; yazık onların haline. AKP artık halkımızla dalga geçiyor” dedi.  

 

“ISPARTA’YI GÜNLERCE ELEKTRİKSİZ BIRAKTILAR”

 

“Isparta’yı, koskoca ilimizi günlerce elektriksiz bırakanlar şimdi güçten ve güçlü olmaktan bahsediyor” diyerek açıklamasına devam eden CHP İlçe Başkanı Demir, “Halkımızı yoksullaştıranlar, zengin ettiklerine tek kelime edemiyorlar. Sayıştay raporunda elektrik dağıtım şirketinin yapması gereken trafonun maliyeti kamuya yüklendi. Bu mu güçlü olmak? Halkımızın evindeki, iş yerindeki yangına benzin dökenler! Çay kaşığıyla verdiğiniz o su, ne yangını söndürecektir ne de yapılanları unutturacaktır” dedi.

 

“AKP’LİLER YİNE SESSİZ KALIYOR”

 

Başkan Demir, “Sayıştay’ın 2019 tarihli denetim raporunda “Elektrik dağıtım şirketince yapılması gereken trafo kurulumları ve diğer ilk yatırım giderlerinin” Valilikçe yapıldığı ortaya konulmuştur. Bu konuda ne ilimizdeki ne de ilçemizdeki AKP temsilcileri tek cümle etmemektedir. Daha önce defalarca gündeme getirmemize rağmen, güzel Gazipaşa’mızın tarımı susuzluk çekerken, sulama barajının elektrik santraline çevrilmesine karşı yine sessiz kalıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

“YOLUN SONU ARTIK GÖRÜNDÜ EY AKP”

 

Hükümete seçim çağrısı yapan CHP İlçe Başkanı Demir, “Yolun sonu artık göründü ey AKP, artık daha fazla ülkemize zarar vermeden halkın önüne sandığın koyulması en doğrusudur. Partimiz ve ittifakımız açıkladığı güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ülkemiz için aydınlık bir gelecek inşa edecektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —