Tarih: 25.02.2022 09:37

ÖZGENÇ İYİ PARTİ KAPISINDA

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, 2004-2014 yılları arasında iki dönem Gazipaşa Belediye Başkanlığı yapan CHP’li Cemburak Özgenç, İYİ Parti yolunda. Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden ve İYİ Parti STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak’la sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Özgenç’in bu hamlesi hem CHP’de hem de İYİ Parti’de şaşkınlık yarattı.

 

Gazipaşa’da, 2004 yılında yapılan yerel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Gazipaşa Belediye Başkanı seçilen Cemburak Özgenç, seçim dönemlerinde adı çok konuşulan siyasilerin arasında bulunuyor. 2024’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den yeniden aday olacağı konuşulan ve bu kapsamda çalışmalar yürüten Özgenç, sürpriz bir adım attı. Gazipaşa’da CHP içinde birçok isimle yıldızı barışmayan Cemburak Özgenç, Ankara’ya giderek İYİ Parti STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak’la görüştü.

 

“CHP’DEN ADAY OLAMAYACAĞINI ANLADI”

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Cemburak Özgenç, yaptığı ziyaretle ilgili herhangi bir paylaşım ya da açıklama yapmadı. İYİ Parti STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak ise, Cemburak Özgenç’le çekindiği fotoğrafı Twitter’de paylaştı. Kısa sürede Gazipaşa’da yayılan o fotoğraf hem CHP’de hem de İYİ Parti’de şaşkınlık yarattı. Özgenç’in paylaşmaktan çekindiği o fotoğraf, “Cemburak Özgenç, CHP’den aday olamayacağını anlayınca İYİ Parti’ye yanaştı” yorumlarına neden oldu.

 

NEZAKET ZİYARETİ Mİ, SİYASİ ZİYARET Mİ?

 

O fotoğrafı Twitter’de paylaşan İYİ Parti STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak, paylaşımına; “Antalya Gazipaşa Belediye Eski Başkanı Sayın Cemburak Özgenç’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” notunu düştü. Özgenç’in İYİ Partili Akburak’a gerçekleştirdiği ziyaretin, nezaket mi yoksa siyasi bir ziyaret mi olduğu Gazipaşa kamuoyunda merak konusu oldu.

 

Öte yandan İYİ Parti’nin, 2024’te yapılacak yerel seçimde Gazipaşa’dan aday çıkarmak için ciddi şekilde çalıştığı biliniyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —