UYUŞTURUCUYA 3 TUTUKLAMA

ASAYİŞ 18.02.2022 09:47:42 0
UYUŞTURUCUYA 3 TUTUKLAMA

Gazipaşa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 3’ü tutuklandı. Geriye kalan 5 kişiden 3’ü adli kontrol şartıyla, 1 kişi de ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 1 kişinin de emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde, çocuk ve gençlere uyuşturucu madde sattığı değerlendirilen şahıslarla ilgili olarak Antalya Narkotik Şube Müdürlüğü ve Alanya Narkotik Grup Amirliği ile koordine kuruldu. Belirlenen şahısların yaklaşık 3 ay fiziki ve teknik takip sonucu, yakalanması için 15 Şubat’ta ikametlere operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalana  B.S., H.E., U.D., S.T., F.B.K, S.K., F.M.U ve  B.E isimli şahıslar, gözaltına alınarak işlemler için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Ayrıca operasyon kapsamına alınan Z.D,M.O.ve İ.A.D isimli şahısların operasyon öncesi tutuklanarak cezaevine gönderildiği anlaşıldı.

 

Gözaltına alınan şahıslar karakoldaki işlemlerinin ardından Gazipaşa Adliyesi’ne sevk edildi.  Şüphelilerden B.S. H.E ve S.T.çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, F.B.K, S.K., ve  B.E. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Öte yandan U.D. isimli şahıs savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, F.M.U’nun emniyetteki işlemlerinin devam ediyor.

 

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’nce, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla ilgili kararlı mücadelenin sonuna kadar devam edileceği belirtildi.