DELİCE’DE ISLAH ÇALIŞMASI

GÜNCEL 18.02.2022 09:42:40 0
DELİCE’DE ISLAH ÇALIŞMASI

Devlet Su İşleri (DSİ) 13 Bölge Müdürlüğü, Delice Çayı’nda ıslah çalışması başlattı. DSİ çalışanlarını ziyaret eden Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü, değişen iklim koşullarıyla birlikte ani yaşanan yağışlar ve taşkınların önüne geçebilmek için birçok dere üzerinde ıslah çalışmaları gerçekleştiriyor. Yağışlar sonucu oluşan yüzey sularının toplanması ve uzaklaştırılması için geçtiğimiz günlerde Delice Çayı’nda çalışma başlatıldı. Delice Çayı’nın ıslah çalışmaları kapsamında ekipler Kahyalar ve Karalar Mahallelerinde faaliyet gösteriyor. Delice Çayı ıslah çalışmasının tamamlanması ile beraber düzenli akışı sağlanarak, çevreye ve insana tehdit oluşturmayacak hale getirilecek.

 

“HER ŞEY GAZİPAŞA İÇİN”

 

Delice Çayı ıslah çalışmaları kapsamında Kahyalar ve Karalar Mahallelerinde faaliyet gösteren DSİ 13 Bölge Müdürlüğü ekiplerini, Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ziyaret etti. Çalışmaları inceleyen Doğan, “Delice Çayı Kahyalar Mahallesi mevkii ve Delice Çayı Karalar Mahallesi mevkiinde dere ıslah çalışmalarımız devam ediyor. DSİ’ye bu gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Her şey Gazipaşa için” şeklinde konuştu.