GENÇLİK MECLİSİ GAZİPAŞA’DA

SİYASET 14.02.2022 09:29:48 0
GENÇLİK MECLİSİ GAZİPAŞA’DA

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Gençlik Meclisi yönetimi Gazipaşa’ya ziyarette bulundu. İlçede siyasi parti gençlik kolları başkanları ve yönetimleri ile bir araya gelen Gençlik Meclisi yönetimi, Akalan İlk/Ortaokulu’nu ve Muzkent Ortaokulunu ziyaret ederek spor malzemesi yardımı gerçekleştirdiler.

 

Antalya gençliği için çeşitli faaliyetlere imza atan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, cuma günü ilçeye bir ziyarette bulundu. Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar ve yönetimi ile birlikte ilçeye gelen grup, burada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Gençlik Kolları yönetimi, İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Politikaları yönetimi ve Ak Parti Gazipaşa Gençlik Kolları yönetimi ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiler. Siyasi parti ilçe gençlik kolları ile Gençlik Meclisi yönetimi toplantıda, ilçe ve kent yönetimi hakkında fikir alışverişinde bulundular. Toplantının ardından Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi’nin basın açıklamasına katılan Gençlik Meclisi, daha sonra Akalan İlk/Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette okula spor malzemesi yardımı gerçekleştiren grup, ilçedeki ziyaretini sonlandırdı.

 

GENÇLİK MECLİSİ NEDİR?

 

Antalyalı gençlerin fikir ve önerileriyle kent yönetiminde söz sahibi olması amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2021 yılı ekim ayında kurulan Gençlik Meclisi’ne, 15-30 yaş aralığında olan herkes kayıt yaptırabiliyor. Başkanlığını Ozan Şükrü Kayapınar’ın yaptığı Gençlik Meclisi’nin, yönetim kurulunda Elif Cecanpınar, Ceren Karakaya, Merve Kıldır, Onur Sakin ve Semih Kocabaş isimleri yer alıyor. Gençlik Meclisi kendi bünyesinde oluşturduğu çalışma grupları ile Antalya’da gençlerin sorun ve ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirilmesi, yerel eylem planları oluşturulması, raporlar hazırlanması gibi çalışmalar yürütüyor.