SANDIK TALİMATI

SİYASET 12.02.2022 10:31:06 0
SANDIK TALİMATI

Kasım ayında erken genel seçim beklediklerini söyleyen İl Teşkilat BaşkanıErol, sahadaki emeklerin boşa gitmemesi için sandık görevlilerinin bir an önce belirlenmesini istedi.

 

GAZİPAŞA’YA gelen İYİ Parti Antalya İl Teşkilat Başkanı Bülent Erol, İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve yönetimi tarafından ağırlandı. Gazipaşa’nın en sorunsuz ilçe olduğunu söyleyen Teşkilat Başkanı Erol, erken seçim hazırlıklarının hızlandırılması yönünde talepte bulundu.

 

İYİ Parti Antalya İl Teşkilat Başkanı Bülent Erol, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Gümrah Gürsoy ile birlikte ilçeye geldi. İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Teşkilat Başkanı Erol, burada İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve yönetimi tarafından ağırlandı. Ziyaretinde, ilçe yönetim kuruluna 19 ilçe arasında en sorunsuz ilçe olduğu için teşekkür eden İl Teşkilat Başkanı Erol, “Öncelikle burada olmaktan büyük onur duyuyoruz. Gazipaşa en sorunsuz ilçelerimizden bir tanesi Allah’a şükür. Gazipaşa’dan şu ana kadar 1 tane şikayet almadık. Teşkilat kendi içerisinde çoğu sorununu hallediyor, ile herhangi bir şey aksettirmiyor. Ben teşkilat başkanıyım, nerede sessizlik sakinlik varsa ben orayı severim. Ses, seda yok demek ki burası iyi gidiyor. Meclis üzerinden bir sıkıntımız yok, ilçe başkanımızdan bir sıkıntımız yok” diye konuştu.

 

“BÜTÜN İLÇELERİMİZ HAZIR”

 

Gazipaşa’da seçim sandığı görevlisi ve mahalle temsilcisi eksiği olduğunu belirten İl Teşkilat Başkanı Erol, Manavgat ve Gazipaşa dışındaki tüm ilçelerin olası bir seçime hazır olduğunu söyledi. Erol, “İldeki 914 mahallenin 908 tanesine şu an atamalar yapıldı. Gazipaşa’da 6 tane, 2 tanede Manavgat’ta kaldı. Onun haricinde bütün ilçelerimiz hazır. 5 bin 450 sandığımızdan, 5 bin 200’ü hazır. Burada galiba 35-40 eksik var. Antalya, Ankara’da sandık başı görevlilerinde ve mahalle sorumlularında yüzde 90’ları geçerek, birinci oldu” dedi.

 

“EĞİTİMLERİ VERİN”

 

Kasım ayında erken seçim beklendiğini söyleyen İl Teşkilat Başkanı Bülent Erol, sandık başı görevlilerinin eğitimlerine önem verilmesini istedi. Sahada sarf edilen emeğin, sandıkta çaldırılmaması gerektiğine vurgu yapan Erol, “Zannedersem kasım gibi bir seçim gözüküyor. O yüzden genel merkez, sandık başı görevlilerinin eğitimlerine önem verilmesini istiyor. Zaten geleceğiz biz tekrardan, mahalle temsilcilerine ve sandık başı görevlilerine eğitim vereceğiz. Bu seçim partimiz için ve Türkiye’miz için çok önemli. Biz şu ana kadar sandıkta belki kazandık ama başında durmadığımız için maalesef kaybettik. İstanbul seçimlerinde sandığın başından kalkmayarak, gayet güzel bir çalışma yaptık. Bu durumun devam etmesi gerekiyor. Genel başkanımız ve genel merkezimiz o kadar çok emek harcıyor ki, onların sahadaki emeğini kimseye çaldırmamız gerekiyor. Bu iş de teşkilatlara düşüyor. Buranın kale komutanı sayın başkanım. Kendisine biz güveniyoruz” şeklinde konuştu.

 

“ELİMİZDEN GELEN ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ”

 

Gerekli çalışmaların yapıldığını bildiren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, eksiklerin de bir an önce giderileceğini söyledi. İlçe Başkanı Yılmaz, “Şahsım ve partim adına bizleri onurlandırıp ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ederim, hoş geldiniz. Teşkilat olarak burada elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Sandık görevlileri ya da mahalle temsilcileri noktasında baya çalışma yapıldı. Eksiklerimiz varsa onları da en kısa sürede tamamlarız” şeklinde konuştu.