Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri, ilçede bulunan fırınlarda gıda güvenliği denetimi yaptı. Denetim esnasında iş yeri hijyeni, ekmek gramajı, ekmek üretiminde kullanılan malzemeler kontrol edildi. Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.
Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, “Yapmış olduğumuz denetimlerde fırınlarda ekmek üretim yerlerinin hijyen koşullarını sağlayıp sağlamadığına, satışa hazır ekmeklerin gramajlarının belirlenen ölçülere uyup uymadığına, ekmek üretiminde kullanılan malzemelerin içeriğine ve iş yerinde çalışan personelin hijyen belgelerine sahip olup olmadıklarına baktık. Eksik gördüğümüz noktalar hususunda uyarılarımızı yaptık. Fırınlarımıza belirli aralıklarla denetim yaparak temiz ve güvenilir mamuller ortaya çıkmasını amaçlıyoruz” dedi. İlçe genelinde denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.