Tarih: 09.02.2022 13:04

“HER BEDELİ ÖDEMEYE HAZIRIZ”

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Başkanı Demir, “Biz korkmuyoruz. Halkımızın derdini anlatmak için her bedeli ödemeye hazırız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, zamlara dikkat çekmek amacıyla ilçe başkanlığı binasına astıkları, 'Ne elektrik kesintisi ne fatura derdi... Saray sosyetesinin keyfi yerinde' yazılı afiş nedeniyle hakkında 'Cumhurbaşkanı'na hakaret’ suçundan soruşturma açıldığını duyurdu. Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Demir, “Biz korkmuyoruz. Halkımızın derdini anlatmak için her bedeli ödemeye hazırız” dedi.

 

CHP, ülke genelindeki örgüt binalarına astığı ve oldukça tartışılan pankart Gazipaşa İlçe Başkanlığına pazar günü asıldı. Aynı gün CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, emniyetten ifadeye çağrıldı ve hakkında ‘Cumhurbaşkanına Hakaret’ suçundan soruşturma açıldı. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, duruma tepkisini dün yaptığı basın açıklaması ile dile getirdi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı Demir, “Pazar günü, öğle saatlerinde genel merkezimiz tarafından bize gönderilen, halkımıza dayatılan fahiş elektrik fiyatlarıyla alakalı, evlere gelen elektrik faturaları için parti binamıza pankart asmıştık. Pankart asıldıktan sonra Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce defalarca arandım. Savcılık tarafından pankartla alakalı soruşturma açıldığı bilgisi verildi, acilen ifadeye çağırıldım” dedi.

 

“BİZ KORKMUYORUZ”

 

Parti binasına asılan elektrik zammı afişinin kaldırılması ile fahiş elektrik faturalarının değişmeyeceğini söyleyen Demir, “Biz korkmuyoruz. Halkımızın derdini anlatmak için her bedeli ödemeye hazırız. Pankartın kaldırılması, Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanının ifadesini alıp, soruşturma açılması evlerimize ve iş yerlerimize gelen fahiş elektrik faturaları gerçeğini değiştirmeyecek. Yeni yıla ekonominin düzeleceğini söyleyenler, ‘Umutla bekleyin’ diye açıklama yapanlar görmüyor mu elektrik sorununu? Yeni yıla girdik, yeni yılın ilk ayını bitirdik ne ekonomi iyileşti ne faturalar düzeldi. Ak Parti’nin düzeltmeye niyetinin olmadığı çok açıktır” ifadelerini kullandı.

 

“HESABI SANDIKTA SORULACAK”

 

Yüksek elektrik faturaları nedeniyle vatandaşların zor durumda kaldığının altını çizen Demir, bu durumun seçim sandığa yansıyacağını kaydetti. İlçe Başkanı Demir, “Esnaflarımız elektrik faturalarından dolayı artık dükkanlarını açmaktan korkar oldular, halkımız evinde elektrik faturalarından dolayı ısınamaz hale geldi. Kara kışta halkımızı mağdur edenlerin hesabı sandıkta sorulacaktır” diye konuştu.

 

“HALKIMIZ BİR AN ÖNCE HEMEN SEÇİM İSTİYOR”

 

Vatandaşın bir an önce seçim istediğini belirten CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, “Artık seçimden kaçmasınlar, halkımız bir an önce hemen seçim istiyor. Güzel ülkemizin aydınlık yarınlara ihtiyacı vardır. Halkın yanında duran iktidara ihtiyacı vardır. Halkın derdine dertlenen iktidara ihtiyacı vardır. Halkımızın Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı vardır” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —