Tarih: 08.02.2022 09:35

MÇD ESNAFIN SESİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Çalışanlar Derneği (MÇD) Genel Başkanı Ceyhun Altay, Gazipaşa’yı ziyaret ederek MÇD Gazipaşa İlçe yönetimi ve Gazipaşalı esnaflarla bir araya geldi. Gazipaşa’da yapılan toplantıda, esnafın sorunları ile elektrik ve akaryakıt zamları masaya yatırıldı.

 

Toplantının amacı ve MÇD’nin yapılan zamlar karşısındaki tepkisinden bahseden Milliyetçi Çalışanlar Derneği (MÇD) Gazipaşa İlçe Başkanı Emrah Değirmenci, “Milliyetçi Çalışanlar Derneği Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız Gazipaşa ilçe teşkilatımızın ziyarette bulundular. Esnafın sorunları hakkında istişarelerde bulunduk. Özellikle son zamanlarda kamyoncu esnafının artan maliyetleri hakkında kamyoncu esnaflarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledik. Bir dakika durmadan meydanlara inerek esnaflarımızın sorunlarını, dertlerini meydanlarda haykırmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle gücümüzün yettiği kadar esnaflarımızın yanında durmaya, onların dertlerini paylaşmaya hazırız. Bu konuda esnaf odalarını birlik ve beraberlik içinde çalışmaya davet ediyorum. Hiç kimse yoksa, Milliyetçi Çalışanlar Derneği olarak biz varız. Bizim herhangi bir siyasi parti ile uzaktan yakından alakamız yoktur. İlçe siyasi parti başkanlarımızı da birlik beraberlik içerisinde yürümeye davet ediyorum.

 

BİZİM SİYASETE MALZEME EDECEK GENCİMİZ YOK

 

Son zamanlarda konu olan ufacık çocukların siyaset meydanlarında mikrofonlarda konuşması gündeme düşerken, Milliyetçi Çalışanlar Derneğinin kırmızı çizgisi geleceğimizin mihenk taşlarını döşeyen gençlerimizdir. Biz Türk gençliğini siyaset meydanlarında değil, okuyup bilim dallarında birer birey olarak görmek istiyoruz. Gençliğin siyasetten uzak olması için elimizden gelen çabayı vereceğiz. Kapı kapı, mahalle mahalle toplantılar düzenleyip bu konunun önemini anlatacağız. Allah’ın izniyle ilk toplantımıza kendi mahallemizden, Yeni Mahalle’den başlayacağız.

 

 ELEKTRİK FATURASI ADI ALTINDA SOYGUNA HAYIR

 

Gün geçtikçe hayat şartlarının zorlaştığı bu dönemde vatandaşı zor durumda bırakacak elektrik faturalarındaki düzenlemeye karşı tavrımız açık ve nettir. Acilen vatandansın sırtına vurulan bu elektrik düzenlemesi kamçısına son verilmelidir. Vatandaşa kaşıkla verip kepçe ile geri almaya son verilmelidir. Asgari ücretin; ev kirasına, elektrik faturasına ve mutfak masraflarına yetmediği ortadadır. Hiç siftah yapmadan dükkan kapatan arkadaşlarımız var. Artan maliyetler neticesinde kamyonunu yola çıkarmayacak duruma gelen nakliyeci esnaflarımız var. Elektrik faturası soygununa hayır!  Bu konuda tavrımız açık ve nettir” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —