Tarih: 07.02.2022 14:50

HESAP HIRSIZLARINA SİBER SAVAŞ AÇIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Çalınan sosyal medya hesaplarını kısa sürede kurtararak, hesap hırsızlarına siber savaş açan genç, çalıntı hesapları asıl sahiplerine kazandırıyor.

 

Sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte siber saldırılar arttı, dolandırıcılık yöntemleri çeşitlendi. Özellikle son dönemde İnstagram başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda hesap hırsızlığı yeniden artışa geçti. Kişisel mahremiyeti hiçe sayarak vatandaşları zor durumda bırakan bu şahıslar, vatandaşlara maddi ve manevi zarar da veriyor. Tehditlerle para istemenin yanında vatandaşları kolay para kazanma yolu üzerinden dolandıran şahıslar, sosyal medya kullanıcılarını zor durumda bırakıyor. Facebook, İnstagram ve Twitter gibi şirketlerin Türkiye’de temsilciliklerinin bulunmaması da çalınan hesapların kurtarılmasını zorlaştırıyor.

 

İşte bu noktada işini düzgün yapan, güvenilir, yetenekli bilgisayar uzmanlarına ihtiyaç duyuyoruz. Bunlardan biri de, asrinn76 kullanıcı ismiyle ünlenen Serkan Aksu… Bugüne kadar, yüzlerce çalınmış hesabı asıl kullanıcılarına kazandıran Aksu, sosyal medya, web programları ve bilgisayar yazılımları ile ilgili vatandaşların yaşadığı sorunlara çözüm üretiyor. Özelikle çalınan sosyal medya hesaplarını kısa sürede kurtaran Aksu, yaptığı bu işle ünlenerek, İnstagram’da 110 binin üzerinde takipçiye ulaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —