ERDOĞAN’A ‘GEÇMİŞ OLSUN’ MESAJLARI

SAĞLIK 7.02.2022 09:26:45 0
ERDOĞAN’A ‘GEÇMİŞ OLSUN’ MESAJLARI

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Numan Terzi, Kovıd-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ‘Geçmiş olsun’ mesajları paylaştı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovıd-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Gazipaşalı siyasiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Çok geçmiş olsun Sayın Cumhurbaşkanım, en kalbi duygularımız ve en samimi hislerimiz, dualarımız size ve muhterem eşiniz Emine Hanfendi'yedir. Bütün milletin ve ümmetin bütün dünya mazlumların duaları sizlerle. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin inşallah” diye konuştu. MHP İlçe Başkanı Terzi ise, “Kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.