“BAKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

SİYASET 4.02.2022 09:42:01 0
“BAKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “Türk Milleti'ni her yerde, en iyi şekilde temsil eden Başkanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile gurur duyuyoruz” dedi.

 

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, sosyal medya hesabından Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Doğan, paylaştığı fotoğrafın üstüne yazdığı notla Çavuşoğlu’na övgüler yağdırdı.

 

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ülkemizi ve bölgemizi dünya arenasında en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Gazipaşa’ya verdiği önemi her zaman dile getiren Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ilçeye yapılacak yatırımların öncüsü oluyor. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, yaz aylarında Manavgat başta olmak üzere, bölgemizde meydana gelen yangınlar nedeniyle ilçeye gelen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir ile çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

“BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİ TEMSİL EDİYOR”

 

Bakan Çavuşoğlu ile gurur duyduklarını söyleyen Doğan,  “Kış, yaz demeden, gece gündüz demeden, hastalık, pandemi, yangın, deprem demeden mücadele eden, bayrağımızı ve büyük Türk Milleti'ni her yerde en iyi şekilde temsil eden Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile gurur duyuyoruz” dedi.