ÜRETİCİLERE DESTEK İSTEDİ

SİYASET 3.02.2022 09:39:57 0
ÜRETİCİLERE DESTEK İSTEDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir ile bir araya gelen İlçe Başkanı Doğan, çiftçinin sorunlarını dile getirdi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile Antalya’da bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, üreticilerin tüm sorunlarını iletti.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, MKYK Üyeleri ve milletvekillerinin katılımı ile AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, MKYK üyeleri, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, bölge milletvekilleri ve 19 ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımı ile AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda geniş kapsamlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Gazipaşa’dan AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer de katıldı.

 

VERİMLİ BİR İSTİŞARE OLDU

 

Gazipaşa’nın 53 mahallesinde ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile birlikte teşkilat çalışmalarını durmaksızın sürdürdüklerini ifade eden Başkan Doğan, “Antalya’da Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanımızı karşıladık. İl binamızda Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in başkanlığında, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş, Akdeniz Bölge Koordinatörümüz, Genel Merkez Antalya Koordinatörümüz, Önceki Dönem Antalya İl Koordinatörümüz, MKYK üyelerimiz, milletvekillerimiz, kadın kolları ve gençlik kolları il başkanlarımız, tüm ana kademe, kadın kolları,  gençlik kolları ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın katılımı ile tüm teşkilat olarak çok verimli bir istişare toplantısı yaptık” dedi.

 

ÇİFTÇİNİN SORUNLARINI İLETTİ

 

Toplantıda Gazipaşa adına söz alıp, çiftçinin sorunlarını gündeme getirdiğini söyleyen İlçe Başkanı Ali Doğan, “Üreticilerimizin bütün sorunlarını, desteğin üretilen mal üzerinden yapılmasını ve özellikle tarımsal amaçlı elektrik kullananların Sayın Cumhurbaşkanımızdan müjdeli bir haber beklediğini, Sayın Cumhurbaşkanımıza iletilmek üzere söyledim. Gazipaşa’da her türlü konunun takipçisi oluyoruz. Tarafımıza iletilen her talebin çözümü noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hayırlara vesile olur inşallah” dedi.