ÇÖKEN BAHÇE DUVARI KORKUTTU

GÜNCEL 2.02.2022 09:46:15 0
ÇÖKEN BAHÇE DUVARI KORKUTTU

Gazipaşa’da kuvvetli sağanak yağış nedeniyle bahçe duvarı çöktü. Yola devrilen kayalar nedeniyle kısa süreli ulaşıma kapanan yol,  belediye ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.

İlçede etkili olan sağanak yağış nedeniyle, önceki akşam saat 21.30 sıralarında Korubaşı Mahallesi Sabık mevkiinde bir vatandaşa ait bahçenin duvarı çöktü. Duvarın çöktüğü esnada, yolda otomobil ya da vatandaş bulunmaması olası bir can kaybının önüne geçerken, bahçe duvarından yola devrilen taşlar nedeni ile Esenpınar ve Üçkonak mahallelerinin ulaşımı için kullanılan yol kapandı. Yolun ulaşıma kapanması nedeni ile vatandaşlar gidecekleri yerlere ulaşmak için, alternatif yollar kullandı. Vatandaşların ihbarı üzerine, Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yola devrilen dev kayalar temizlendi. Yaklaşık 1 saat boyunca ulaşımın sağlanmadığı yol, ekiplerin anında müdahalesi ile kısmen ulaşıma açıldı.

 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

 

Ulaşıma kapanan yolda, anında çalışma başlatan Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Korubaşı Mahalle Muhtarı Ömer Özel, “Gazipaşa Belediyesi tarafından yolumuz trafiğe açıldı. Belediye başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a ve Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt’a, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Gazipaşa Müdürü Yaşar Kemal Uğuz’a ve belediye personeline şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9774,49%0,17
  • DOLAR

    34,03% 0,01
  • EURO

    37,96% 0,20
  • GRAM ALTIN

    2802,50% 0,02
  • Ç. ALTIN

    4589,57% 0,00