UYSAL’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

SAĞLIK 1.02.2022 09:42:01 0
UYSAL’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI

Muratpaşa Belediyesi’nin Gazipaşalı Başkanı Ümit Uysal, kendisine yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Uysal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sevgili komşularım, bugün yaptırdığım Covid-19 testim maalesef pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi olup eşimle birlikte bir hafta karantinada olacağız. Bu süre zarfında Muratpaşa’mız için evden çalışmalarıma devam ediyor olacağım. Karantinanın bitmesinin ardından en kısa sürede yeniden sizlerin arasında olmak dileğiyle. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım” dedi.

 

Başkan Uysal’ın, koronavirüse yakalandığı haberini alan Gazipaşalı vatandaşlar ve siyasilerden, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a geçmiş olsun mesajları yağdı. Gazipaşalılar, sosyal paylaşım siteleri üzerinden Ümit Uysal’ın fotoğraflarını paylaşıp, fotoğrafın altına geçmiş olsun dileklerini yazdılar. Başkan Uysal’a geçmiş olsun dileğinde bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Covid-19 test sonucu pozitif çıkan hemşehrimiz Muratpaşa Belediye Başkanı Sn. Ümit Uysal’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kıymetli başkanımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için koronavirüs aşımızı bir an önce olalım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim” dedi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt: “Koronavirüs testi pozitif çıkan değerli hemşehrimiz, Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başkanımızın bir an önce aramıza dönmesi dileğiyle… Lütfen pandemi kurallarına uymaya özen gösterelim” dedi.

 

CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Av. Onur Demir: “Muratpaşa Belediye Başkanımız Av. Ümit Uysal’ın Covid-19’a yakalandığını üzüntüyle örendim. Tez zamanda atlatmasını dilerim. Başkanımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Uysal’a geçmiş olsun dileğinde bulunan çok sayıda kişi, pandemi kuralına dikkat çekerek, aşı ve kuralların hayat kurtardığına vurgu yaptılar.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27