“ÇOCUKLARIMIZI KİRLİ SİYASETE ALET ETMEYİN”

SİYASET 31.01.2022 09:43:58 0
“ÇOCUKLARIMIZI KİRLİ SİYASETE ALET ETMEYİN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon mitinginde sahneye çıkarılan küçük çocuğun siyasi propaganda amacıyla kullanılmasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, “Çocuklarımızı sizin bu kirli siyasetinizden kurtaracağız” dedi.

 

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, dün Trabzon programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Trabzon ziyaretleri kapsamında toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere seslendi. Toplu açılış töreni esnasında sahneye çıkan küçük çocuğun sözleri ise CHP’li yöneticiler ve seçmenlerin tepkisini topladı.

 

“ÇOCUKLARIMIZI SİZİN BU KİRLİ SİYASETİNİZDEN KURTARACAĞIZ”

 

8-9 yaşlarındaki çocuğun mikrofonu alarak, 'Bay Kemal kim? O adam hain, hain. Burada adam, en iyi adam. Ona oyunuzu verin' ifadelerini kullanması CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir tarafından da tepkiyle karşılandı. Bu yaşta bir çocuğun siyasete alet edilmesine tepki gösteren İlçe Başkanı Demir,” Bu Ülkenin çocuklarını kirli siyasetinize alet etmeyin. Çocuklarımızı sizin bu kirli siyasetinizden kurtaracağız” şeklinde konuştu.