KARALAR’DA SU SEVİNCİ

YEREL 31.01.2022 09:42:23 0
KARALAR’DA SU SEVİNCİ

Gazipaşa’da, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Karasu Su Temini Projesi’nde vatandaşların haneleri bir bir suyla buluşuyor. Yaklaşık 8 milyon TL yatırım bedelli proje kapsamında, Karalar Mahallesi Hüseyinli Mevkiinde bulunan su depolarına Karasu Projesi’nden ilk sular verildi.

 

Gazipaşa’nın Yeniköy, Kızılgüney ve Karalar mahallelerini içme suyuna kavuşturmak için başlatılan Karasu Su Temini Projesi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda ilk kazması vurularak imalat çalışmaları başlayan Karasu Su Temin Projesi kapsamında, vatandaşlar temiz ve güvenilir içme suyundan faydalanıyor. Toplam 89 bin metre şebeke ve isale hattının yapımını kapsayan proje kapsamında, Karalar Mahallesi Hüseyinli Mevkiinde bulunan su depolarına Karasu Projesi’nden ilk sular verildi.

 

Yaşanan gelişmeden mutluluk duyan Karalar Mahallesi Muhtarı Latif Oktay, çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür etti. Proje kapsamında hat imalatlarının yanı sıra kullanılacak olan içme suyu depolarının bakımının da yapıldığına dikkat çekten Muhtar Oktay, “Karasu Su Temini Projesi kapsamında mahallemize getirilen su hattı, Hüseyinli su deposuna bağlandı. Yapılan çalışmamız, mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarda emeği geçen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bizlerden desteğini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Gazipaşa Hizmet Birimi Müdürü Yaşar Kemal Uğuz ve ASAT Gazipaşa Şube Müdürü Erhan Özbudak ve büyükşehir personeline teşekkür ediyorum” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27