ÖZÇELİK’TEN HEMEN SEÇİM ÇAĞRISI

SİYASET 27.01.2022 10:51:41 0
ÖZÇELİK’TEN HEMEN SEÇİM ÇAĞRISI

Türkiye’nin farklı kentlerinde ekmek kuyruğunda çekilmiş fotoğrafları paylaşan CHP’li Özçelik, hemen seçim çağrısında bulundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) sevilen ismi Diş Hekimi Murat Özçelik, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıya değindi. Sosyal medya hesabından Türkiye’nin farklı kentlerinde, ekmek ve sıvı yağ kuyruğunda çekilmiş fotoğrafları paylaşan Özçelik, bu durumun tek çözümünün hemen seçim olduğunu ifade etti.

 

Ülkede gıda başta olmak üzere elektrik ve akaryakıta gelen zamlar, vatandaşları canından bezdirdi. Temel geçim kaynaklarından birisi olan ekmek fiyatları karşısında dahi vatandaşların alım gücü azaldı. Vatandaşlar fırınlar ve bakkal dükkânlarında satılan ekmek yerine, daha ucuz olan halk ekmek noktalarını tercih ediyor. Ucuza ekmek almak isteyen vatandaşlar, kara kışın yaşandığı bu günlerde halk ekmek büfelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Gazipaşa’da CHP sevilen ismi Diş Hekimi Murat Özçelik, sosyal medya hesabından ekmek ve yağ kuyruğunda bekleyen vatandaşları paylaşarak tepkisini dile getirdi. 

 

YILLARCA ELEŞTİRDİLER

 

Özçelik, “Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin her kentinde, bu kara kışta milleti ekmek ve yağ kuyruğuna sokanlara, bir lokma ekmeğe muhtaç edenlere yazıklar olsun. Geçmişte emperyalist güçlerin ambargo koyması ile kısıtlı olan akaryakıt-gaz-tüp için kuyruğa girilmesini yıllarca eleştirenlerin,  bu kuyruklar için tek kelime edememesini çok iyi biliyoruz. Türk Milletini bu esaretten kurtaracak yine Türk Milletinin azim ve kararı olacaktır. Bu durumun tek çözümü derhal seçim, hemen seçimdir” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27