ÖĞRENCİLER KIŞ KAMPINDA

EĞİTİM 27.01.2022 10:39:28 0
ÖĞRENCİLER KIŞ KAMPINDA

Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Alanya İmam Hatipliler Derneği’nin (ALİMDER) düzenlediği geleneksel kış kampına katıldılar. Çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirilen kış kampının konusu bu sene ‘İman ve Gençlik’ oldu.

 

Alanya İmam Hatipliler Derneği’nin (ALİMDER), 21-23 Ocak tarihleri arasında Alanya- Anadolu Selçuklu Öğrenci Yurdu’nda geleneksel kış kampını gerçekleştirdi. Toplamda 85 imam hatip lisesi öğrencisinin katılım sağladığı kampa, Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 25 öğrenci de katıldı. ‘İman ve Gençlik’ konulu kış kampında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi veren Okul Müdürü Yunus Koç,” Kampta öğrencilerimiz seminerler, yarışmalar, kamp tiyatrosu, kamp oyunları gibi etkinliklerle bereketli vakitler geçirdiler. Ayrıca, cumartesi akşamı da Kesişme: İyi Ki Varsın Eren filmini izlediler. Kamp, Alimder Hanımlar Komisyonu Başkanı Cemile Aydın tarafından katılımcılara sertifika takdim edilmesiyle sona erdi” dedi.

 

MÜDÜR KOÇ’TAN TEŞEKKÜR

 

Geleneksel kış kampına katılan öğrencilere ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Müdür Koç,” Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresi olarak; kampa katılan öğrencilerimize, kampı organize ve icra eden ALİMDER Hanımlar Komisyonu'na, hocalarımıza ve katkısı olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.