Tarih: 27.01.2022 10:38

KOCAGÖZ’DEN KAYIT ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, 2021-2022 eğitim öğretim yılı Açık Öğretim Okulları 2.dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 8 Şubat’a kadar yapılabileceğini söyledi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, “Açık Öğretim Lisesi 2021-2022 dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Aralık 2021’de başladı ve 8 Şubat 2022 günü mesai bitiminde sona erecektir. Halen örgün eğitimde aktif olarak kayıtlı olan öğrencilerin e-okul sistemi üzerinden dönem atlatma işlemleri, yarıyıl tatilinin, 2. haftasında yapılacağından dolayı, söz konusu öğrencilerden Açık Öğretim Lisesine geçiş yapmak isteyenlerin yeni kayıt iş ve işlemleri 31 Ocak 2022 ile 8 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.  Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde ‘öğrenci Durumu: incelemeye alınmış öğrenci’ olan öğrencilerimizin kayıt yenileme ücreti yatırmaları sistem tarafından engellenmiştir. Bu durumdaki öğrencilerimiz kayıt yenileme tarihleri içerisinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine başvurarak inceleme durumlarının kaldırılmasını talep etmeleri gerekmektedir.

 

2021-2 Dönemi kayıt yenileme işlemlerini; ilan edilen kayıt yenileme tarihleri arasında, mesai saatleri içinde kayıt yenileme işleminin yapılmasına ilişkin talep dilekçelerini kendileri şahsen Halk Eğitimi Merkezine ulaştırarak yaptırabileceklerdir. 2021-2 Dönemi kayıt yeniletmek için e-posta, faks vb. iletişim araçları ile müracaat eden öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini takip etmeleri, kayıt yenileme işlemleri yapılmamış ise Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne kayıt yenileme tarihleri içerisinde şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —