CHP’Lİ GENÇLERDEN ANLAMLI ZİYARET

SİYASET 25.01.2022 09:37:34 0
CHP’Lİ GENÇLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve CHP Gazipaşa İlçe Yönetiminde yer alan Deniz Kaya, 24 Ocak 1993'te Ankara'da Karlı Sokak'taki evinin önünde, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giderek yaşamını yitiren Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’nun 29’uncu ölüm yıldönümü dolaysıyla gazetemizi ziyaret etti. Şanlı ve Kaya, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu tarafından karşılandı. Ziyarette, Gazipaşa gündemi ve Gazipaşa basını üzerine sohbet edildi.

 

UĞUR MUMCU VE BASIN ŞEHİTLERİ ADINA ZİYARETTE BULUNDUK

 

Yapılan ziyaretin ardından konuşan CHP Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı, “Uğur Mumcu’nun katledildiği 24 Ocak tarihi, Türk basını için kara bir gün. Uğur Mumcu, Metin Göktepe, Hrant Dink, Ahmet Taner Kışlalı, Abdi İpekçi, Namık Tarancı, Ferhat Tepe ve daha adını anamadığımız onlarca basın şehidi gibi araştırmacı gazeteciliğinin bedelini ödeyen insanların ışığında kalemlerinin sağlam, yollarının doğruluk olması dileğiyle ilçemizde bulunun gazeteci büyüklerimizi Uğur Mumcu ve diğer basın şehitleri adına ziyarette bulunduk. Savundukları fikirlerin ve değerlerinin ardından hiç ayrılmamalarını temenni eder, teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

UĞUR MUMCU’NUN KİTABI HEDİYE EDİLDİ

 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve CHP Gazipaşa İlçe Yöneticisi Deniz Kaya, Uğur Mumcu’nun kaleme aldığı “Katiller Demokrasisi Hırsızlar Düzeni” ve “Quisling Cephesi” kitaplarını Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu’na hediye ettiler.

 

Öztürk ve Topaloğlu ise, kendilerine böyle bir günde ziyaret gerçekleştiren CHP Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve CHP Gazipaşa İlçe Yöneticisi Deniz Kaya’ya teşekkür ettiler.