KIRSALDA KESİNTİ TEPKİSİ

YEREL 25.01.2022 09:33:26 0
KIRSALDA KESİNTİ TEPKİSİ

Gazipaşa’da son yılların en sert kışı yaşanıyor. Gazipaşa’da soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken, özellikle kırsal mahallelerde yaşam daha da zorlaşıyor. Hafta sonu ilçede etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle kırsal mahalleler karanlığa büründü. 24 saat elektrik kesintisinin yaşandığı kırsalda vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.

 

24 SAAT KESİNTİ OLDU

 

Gazipaşa’nın kırsal mahallelerinde hafta sonu etkili olan sağanak yağış ve fırtınanın ardından elektrik kesintisi yaşandı. Gazipaşa’nın Esenpınar, Üçkonak, Doğanmca, Gökçesaray,Yenigüney, Muzkent, Çamlıca, Küçüklü ve Koru mahalleleri başta olmak üzere birçok yerde elektrik kesintisi yaşandı. İlçenin farklı bölgelerinde 24 saate kadar süren elektrik kesintileri yaşandı. Uzun süren elektrik kesintisi vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, ahşap elektrik direklerinin değiştirilmesini istediler.

 

VATANDAŞ TEPKİLİ

 

Her yağış ve fırtınada elektrik kesintisi yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, “Gazipaşa’da ne zaman yağmur yağmur yağsa ya da fırtına çıksa kırsalda elektrikler kesiliyor. Bunun nedeni de artık bu eskiyen hatlar görevini yapamıyor. Yıllardır bu sorun devam ediyor. Artık bunun için gerekli yatırım yapılmalı, bahaneler üretilmemeli. Bizler nasıl faturalarımızı zamanında ödüyorsak, karşılığında da en iyi hizmeti almak istiyoruz. Bir an önce eskiyen ahşap direklerin değiştirilmesini istiyoruz. Her yağış ya da fırtına da elektrikler kesilecek mi? diye düşünmek istemiyoruz” dediler.