YILMAZ’DAN SABAH MESAİSİ

YEREL 25.01.2022 09:27:38 0
YILMAZ’DAN SABAH MESAİSİ

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İstiklal Mahallesi’nde devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi.  Sabah saatlerinde bölgeye giden Başkan Yılmaz, çalışanlara kolaylıklar diledi.

 

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İstiklal Mahallesi Fahri Leylek Sokak’ta bulunan araziye park yapımına aralık ayının ortalarında başlamıştı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.  Dün sabah saatlerinde Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı ile birlikte park yapım çalışmalarını inceledi. Projeyle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “İstiklal Mahallesi’nde yapmış olduğumuz park projemizin çalışmalarını yerinde inceledik. Çocuk oyun grubu, basketbol sahası, yürüyüş alanı ve kamelyaların olacağı 3 bin metrekarelik yemyeşil parkımız, görsel anlamda da mahallemize ve Gazipaşa'mıza çok yakışacak. Vatandaşlarımızın güzel vakit geçireceği, ferah ve güzel parkımız şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

 

PROJENİN DETAYLARI

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye kazandırılması amaçlanan park, 3 bin metrekare alana inşa ediliyor. Yeni yapılan park ile İstiklal Mahallesi sakinleri için yeni bir yaşam alanı oluşturulması amaçlanıyor.  İstiklal Mahallesi’ne kazandırılacak 3 bin metrekarelik park projesi içerisinde; çocuk oyun grubu, basketbol sahası, yürüyüş alanı ve kamelyalar yer alacak. İçerisinde yürüyüş yolu bulunan alanda ve oturma bankları konumlandırılarak ağaçlandırma yapılacak.