MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

YEREL 21.01.2022 09:34:57 0
MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güneyköy Mahallesi genelindeki altyapı ve şarampol temizliği çalışmalarını tamamladı. Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Gazipaşa Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki merkez ve kırsal mahallelerde alt ve üstyapı sorunlarını gidermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Güneyköy Mahallesi’nde başlatılan altyapı ve şarampol temizliği çalışması dün sona erdi. Mahalle genelinde cadde ve sokaklarda altyapı, şarampol temizliği, yağmur suyu nedeniyle çöken toprak yolların dolgusu ve ihtiyaç duyulan yerlere büz koyan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında mahalle muhtarı Yahya Küçükballı bilgi verdi. Muhtar Küçükballı, “Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Güneyköy Mahallemizde altyapı, şarampol temizliği yapıldı. İhtiyaç olan yerlere büz koyuldu ve yolların dolgusu yapıldı. Bahçe yollarımız da bu çalışmada güzelce yapıldı” dedi.

 

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Güneyköy Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmada emeği geçenlere teşekkür eden Muhtar Küçükballı, “Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a, Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt’a, Fen İşleri Müdürümüz Ülkü Hanıma ve emektar belediye personellerimize ayrı ayrı mahallem ile şahsım adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.