Tarih: 19.01.2022 09:16

GENÇLERDEN KİTAP HAMLESİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri, merkez ve kırsalda, mahalle başkanları ve yönetimleri ile bir araya geliyor. Ak Partili Gençler,  mahalle başkanlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitabı hediye ediyor.

 

29 MAHALLE ZİYARET EDİLDİ

 

Ak Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer ve yönetimi, , mahalle mahalle gezerek mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geliyor.  Pazarcı, Gazi, İstiklal, Cumhuriyet, Yeni Mahalle, Kahyalar, Korubaşı, Ekmel, Bakılar, Macar, Çobanlar, Beyobası, Beyrebucak, Karalar, Yeniköy, Ilıcaköy, Karatepe, Öznurtepe, Sarıağaç, Göçük, Gökçebelen, Kırahmetler, Muzkent, Çalıpınar, Çörüş, Hasdere, Aydıncık ve Güneyköy olmak üzere 29 mahalleyi ziyaret eden Ak Parti Gençlik Kolları, 53 mahallenin tamamına gitmeyi hedefliyor.

 

Ak Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer, mahalle ziyaretlerinde bir araya geldiği mahalle başkanlarına Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitabı hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —