Tarih: 17.01.2022 11:36

MUHTARDAN YOL TEPKİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, her yağışın ardından Karalar Grup Yolunda biriken sular, Karalar Mahalle Muhtarı Latif Oktay’ın tepkisine neden oldu. Yetkililerin yaşanan sorun karşısında çözüm üretmediğini belirten Muhtar, yolun yapılmamasından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Karalar Grup Yolu’nun birçok mahalle tarafından kullanıldığını belirten Muhtar Oktay, yolda yaşanan sorunun Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasını beklediklerini söyledi.

 

“SORUNU HER YERE BİLDİRDİM”

 

Yağmurların ardından yol içinde biriken suların ulaşımı ciddi anlamda zora soktuğunu dile getiren Karalar Mahalle Muhtarı Latif Oktay, “Karalar Grup Yolu’nu sadece Karalar halkı kullanmıyor. Bu yolu, Karalar’la birlikte Ilıca, Kızılgüney ve Yeniköy halkı da kullanıyor. Bu yoldan öğrenci servisleri geçiyor. Yolda yaşanan sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek başkanımıza dahi ilettim. Ancak henüz yolda bir çalışma yapılmadı. Biz, bu yoldaki sorunun bir an önce çözülmesini bekliyoruz” dedi.

 

“TEK İSTEĞİMİZ SORUNUN ÇÖZÜLMESİ”

 

Yaşanan sorundan dolayı halkın da tepkili olduğuna dikkat çeken Muhtar Latif Oktay, “Daha kış aylarının içindeyiz, yağışlar devam edecek. Bu yolda yaşanan sorun, her yağışın ardından gün yüzüne çıkıyor. Bizim tek isteğimiz, bu yoldaki sorunun çözülmesi” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —